Budeme potrebovať:
1 plechovka Salka
250 g práškového cukru
250 strúhaného kokosu (ja som mala len 150 g, tak som použila 100 pomletých mandlí)
170 g čokolády
POSTUP:
1. Menšiu formu (cca 20 cm x 20cm) vystelieme alobalom a potravinárskou fóliou. Roztopíme čokoládu. Rozdelíme ju na 2 časti, jedna by mala mať približne 100 g, druhá (logicky) približne 70 g.
2. Zmiešame salko, cukor a kokos. Odoberieme približne 1/3 hmoty, do ktorej zamiešame 100g čokolády.
3. Do menšej formy vložíme 1/3 kokosovej zmesi bez čokolády, na to dáme čokoládovokokosovú vrstvu. A opäť nasleduje kokosová vrstva bez čokolády. Celý náš výtvor polejeme čokoládou.
4. Necháme cca 1 hodinku chladnúť, následne celý výtvor dáme do chladničky odstáť aspoň na 4 hodiny.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára